Instagram darivanje

  • 26.avgust 2019
  • Like us on Facebook

Znate onu izreku „Slika govori hiljadu rijeci“? E pa to je posebno tacno kada su upitanju nekretnine – da bi prezentacija bila potpuna nije dovoljan samo opis, vec vam je potrebna i fotografija koja ce biti svjedok tom opisu. U jednom od ranijih tekstova smo govorili o stvarima na koje treba obratiti paznju kada nekretninu pripremate za prodaju i zasto su dobre slike vazne za prezentaciju nekretnine potencijalnim kupcima. Od tada smo od vas dobili mnogo upita na tu temu, pa smo odlucili da troje nasih Instagram pratilaca nagradimo besplatnim profesionalnim fotografisanjem nekretnine. U tome ce nam pomoci fotograf Marija Marovic, a na Instagramu cete je naci pod imenom @chupka1985. Marija ce uraditi profesionalne fotografije nekretina za tri dobitnika koja cemo izvuci sljedece sedmice.

Evo sta je potrebno da biste ucestvovali u ovom darivanju:

  • Zapratite oba Instagram profila @remaxmontenegro i @chupka1985
  • Označite jednog prijatelja u komentarima ispod objave o darivanju
  • Podijelite objavu o darivanju na vasem story-ju i oznacite @remaxmontenegro

Da biste mogli da ucestvujete sva tri koraka moraju biti uradjena.

Darivanje pocinje 26. avgusta, a zavrsava 1. septembera u 23.59h. Dobitnici ce biti izvuceni u ponedeljak, 2. septembra i objavljeni na nasem Instagram profilu.

********************************

Napomena: Ova promocija nije sponzorisana. Ucescem potvrdjujete da ste stariji od 13 godina. Fotografisace se samo nekretnine u Crnoj Gori i koje su date na prodaju ili dugorocno izdavanje. Nekretnine koje budu fotografisane bice i oglasene na sajtu RE/MAX Montenegro i reklamirane kroz druge nase marketinske kanale. Fotografisanja moraju biti zavrsena najkasnije do 31. oktobra 2019.

Oznake:

Komentari