Nekretnina mjeseca – stan na prvoj liniji do mora u Luštica Bay

  • 15.maj 2020
  • Like us on Facebook

Život na plaži je ostvarenje sna za mnoge od nas. Ima nešto posebno u kombinaciji pijeska, mirisa mora i sunca što automatski popravlja raspoloženje i život čini ljepšim. Čak je i kučna izolacija ovdje podnošljiva. Ako ste se pronašli makar u jednoj izjavi iznad, obavezno pogledajte ovaj fantastičan jednsoban stan u Luštica Bay marina naselju. Vrlo brzo će vam postati jasno zbog čega je Lušticin zvanični slogan “Život onakav kakav treba biti”.

Luštica Bay

Mir i tišina

Smješten u jednoj od prvih zgrada ikad izgrađenih u Luštica Bay-u, ovaj stan uživa najbolju lokaciju u naselju. Nalazi se odmah iznad plaže, a svega dva minuta hoda do marine – pozicija koja garantuje mir i tišinu.

Lokacija zgrade u okviru marina naselja u Luštica Bay

Širina prostora

Otvoren layout, prozori od poda do plafona, prijatne svijetle boje i mnoštvo prirodne svjetlosti stvaraju pravi mediteranski ugođaj.

Oprema

U cijenu ovog stana od 65m2 uračunata je i kuhinja rađena po mjeri kao i sva ugradna bijela tehnika, ugradni plakari, podno grijanje i rashladni sistem.

Pogled

Nije u pitanju samo još jedan pogled na more – radi se o najljepšim zalascima i izlascima sunca koje možete posmatrati sa terase. A sigurno ne bismo pogriješili kada bi rekli da je upravo terasa najvrijedniji dio ovog stana.

Za sve informacije i da zakažete obilazak nekretnine kontaktirajte našeg agenta Sonju Mišković: +382 67 698 865 / [email protected]

Komentari